Kæmpe galleri: Pølseleg og Heidi-kostumer til stor dansk oktoberfest.
Ekstra Bladet var med da 220 festglade gæster og 25 frivillige slog sig løs med kolde øl, dans og klassiske tyrolerslagere til Oktoberfest i Roskilde.
Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Louise Valentin Nielsen (blå kjole) er til Oktoberfest sammen med fire piger, som alle har deres heste opstaldet på Louises gård. - Vi er her for at feste og hygge, siger Louise. - Og så er det fedt, at man kan te sig som en idiot, tilføjer en af pigerne grinende.
Fotograf: Rasmus Flindt Pedersen

Ein Prosit, ein Prosit, Der Gemütlichkeit. Alle, der har været til en Oktoberfest, kender disse linjer fra den klassiske tyske sang, som de feststemte gæster synger med jævne mellemrum, inden der skåles og drikkes.
Fotograf: Rasmus Flindt Pedersen
Fie Kjældskov Hansen er til Oktoberfest sammen med fire veninder: - Det har været så mega sjovt, siger hun, mens hun er på vej op i baren. - Det er så genialt lavet, og det er bestemt ikke sidste gang jeg er med.
Fotograf: Rasmus Flindt Pedersen
Tom Rasmussen fra Roskilde Teltudlejning (mf) er en af Oktoberfestens sponsorer, og har lagt telt til siden Oktoberfestens start i 2015. - Hele aftenens overskud går jo til at hjælpe breddeidrætten og de små børn, som aldrig kommer til at spille mere end serie fem, og som ingen ellers vil støtte. Det var der, hvor jeg følte, at jeg kunne være med til at gøre en forskel, så derfor har jeg stillet telt og medarbejdere til rådighed alle årene.
Fotograf: Rasmus Flindt Pedersen


Det er Victor Hjøllunds anden Oktoberfest, og han er blevet helt vild med konceptet. - Jeg var her sidste år, da mine forældre holdt dobbelt 50års fødselsdag, og det var bare et kæmpe hit, så jeg var nødt til at komme tilbage, siger han. I år er jeg her med min kæreste og min bedste ven, og min storebror kommer også senere. Det er bare så vildt at se, hvordan folk kan gejle hinanden så meget op og virkelig feste sammen.
Fotograf: Rasmus Flindt Pedersen